Sunday, October 18, 2009

Futsal Futsale Futsalo

18 october 2009, Menglembu
Kontigen UTP terdiri dr 8 pahlawan2 tegap berangkat ke Planet Sukan untuk bertanding Piala Persahabatan antara team Tua Kuat Emo ngn team budak POli botak. Berikut adalah beberapa2 bingkisan video dan gamba yg sempat dirakam oleh amatur photograher,si BUntal Kentot Wangi.=P(bun jgn mrah)


































Pic 1: Teloq dh sewel


pic 2: Bun puas lepas kentot



pic 3: Soufi berzikir gamoknye,sambil tersengih



pic 4: Amir Kela,si pawang eh penjaga gawang


Pic 5: Jaring


Pic 6: Haziq kate dia kena raba time ni,kt mane kena tu?--> sensored


Pic 7:In action



Pic 8:Soufi terkangkang

Pic 9: along cube rembat tp x masuk



Pic 10: Botak Poli ni x pueh ati ngn aku



Pic 11:along took corner kick


Pic 12: wacaaaaaa


Pic 13: Skill Kentot x basuh by Haziq



Pic 14: Skill Cirit by Along


Pic 15: Skill terencat x sudah by Soleh

Kesimpulannya, mlm tu dapat la kitorg lepas gian maen futsal di court yg stended di Ipoh lepas dh 2 tahun x pg sane. Org2 sane pon tnye pasal dak2 UTP yg da jarang dtg, sy pon membagitau diorg UTP dh ade court baru senirik,sbb tu laaa,hehehe..."ooo mcm tu ke",respond diorg kpd sy. Papepon game mlm tu enjoy la jugak walopon maen dgn strangers, 2 jam round-robbin(betol ke eja?) ade mng,ade seri,ade kalah..adat lah tu..trima sume yg dtg n trimas team pakcik2 ipoh tue n budak poli terutamanya budak botak yg x puas ati kt aku tu. Haha. mahap zahir batin

SEKIAN,TERIMA KASIH!! ^ ^





2 comments:

John Emmanuel Edmund said...

haha.. missed playing with you guys la.. :P

arelong said...

me too bro..dont worry john, 1 day we will be playing back again..who knows =)

Post a Comment